Jut en Jul zijn er weer!

Jut en Jul zijn er weer!

Het mooie van Zooi is dat je bij de ontwerpen van de producten moet starten vanuit de beperking van het restmateriaal. Je hebt restmateriaal in een bepaalde afmeting en vorm en vanuit daar wordt een product ontworpen. Bij Jut en Jul hebben we gemerkt dat dit soms ├ęcht een beperking is. Het restmateriaal van de oorspronkelijke dikte was minimaal geworden door enkele wijzigingen in het assortiment van de kasten en wat toevoeging van kleinere producten, wat natuurlijk heel goed is voor het beperken van het afval. Alleen voor Jut en Jul was dit vervelend en hebben we de afgelopen tijd krap in de voorraad gezeten.

Gelukkig hadden de mannen van de laser een goede oplossing; als we de dikte van Jut en Jul aan zouden passen van 1,5 mm naar 0,9 mm, dan konden we de voorraad wel weer aanvullen, omdat hier wel genoeg restmateriaal van overblijft. Na enkele testen bleek dat deze dikte zelfs beter was, vooral omdat deze uitvoering een stuk lichter is en nog steeds kwalitatief goed is.

We kunnen dus blij melden dat de voorraad weer is aangevuld en dat we deze de komende tijd ook aan kunnen blijven vullen.

De waardering van zooi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 117 reviews.

Shopping Cart

  • No products in the cart.