Nieuwe ”Zooi” kleur

Nieuwe ”Zooi” kleur

β€œWat vind je van deze kleur?” vragen Lars en Erik, met een geheimzinnig lach op hun gezicht, als ik een kapstok Frits en schap Guus onder mijn neus geduwd krijg. Ik zie een hele gave grijze kleur, die mij niet bekend voorkomt. Daarnaast ben ik erg nieuwsgierig naar hun verhaal, gezien hun geheimzinnige lach! Wat blijkt, deze kleur is gemaakt van het poeder dat bij een kleurwissel achterblijft als poederafval in de spuitcabine. Tot nu toe werd deze poeder uitgehard, zodat het met het restafval afgevoerd kon worden.

Het afvalpoeder wordt nu verzameld en als kleur ingezet voor Zooi. Uiteraard is deze poeder uniek en kan deze per keer weer net een iets andere look hebben, afhankelijk van de poederkleuren die zijn gespoten. Deze achtergrond maakt deze poeder alleen nog maar mooier en past natuurlijk helemaal bij Zooi; mooi met een goed verhaal! Daarnaast vind ik het extra bijzonder dat we dit gaan doorvoeren, omdat het een idee is vanuit de mensen die dagelijks bezig zijn met het poedercoaten.

We hebben deze unieke poeder de toepasselijke naam ”waste grijs” gegeven. Op dit moment zijn onderstaande producten al verkrijgbaar in deze kleur.
– Vaasje Maud
– Lampje Sanne
– Wim en Wim XL
– Kapstok Frits
– Kledinghanger Sjaak

Ze staan al in onze webshop πŸ™‚

Groetjes Susan

De waardering van zooi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 117 reviews.

Shopping Cart

  • No products in the cart.