Mijn account

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Home/ Over ons

Over ons

Een 100% Nederlands merk op het gebied van accessoires, gemaakt van restmateriaal, dat is Zooi! Onze producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Wij willen op een duurzame manier sfeer creëren bij jou thuis of in jouw werkomgeving, door middel van ons Nederlands geproduceerd interieur design. Mooie spullen met een verhaal: daar gaat het om! Ben bewust van waar je mee bezig bent op deze planeet, dan draag je een steentje bij. Op kleine schaal, maar toch. Je moet klein beginnen.

Susan Kokke (initiatiefnemer): ‘’Mooie spullen maken van afval, daar word ik blij van. Een mooie accessoire is zelden circulair en circulaire accessoires zijn niet per definitie mooi. Daar brengen wij verandering in.’’ Susan heeft van haar droom werkelijkheid gemaakt. Samen met concept stylist Maud, grafisch vormgever Sanne, adviseur Arnoud, de drie afstudeerders Frederique, Johannie en Stefanie en stagiaire Liza is het mogelijk gemaakt om precies 1 jaar na het ontstaan van het idee, Zooi in oktober 2017 te introduceren.

Stefanie is meteen na haar afstuderen blijven plakken en is nu onder andere verantwoordelijk voor de website en de socials. Ook Liza heeft haar diploma behaald en hebben we na ruim een jaar weer mogen toevoegen aan het Zooi team als ontwerper.

Theo is vanaf de introductie betrokken bij Zooi. Hij beheert de voorraad en zorgt dat alle pakketjes netjes verstuurd worden. Theo heeft het voor elkaar gekregen om de opslagruimte in de fabriek in Wijchen er beter uit te laten zien dan onze showroom aan de voorkant. Hierdoor kunnen we ons mooie verhaal nog beter vertellen, op de plek waar dit het meest tot haar recht komt!

Een heel mooi team, met een heel mooi doel, of nou ja eigenlijk 2 doelen: het reduceren van afval en het mooier maken van jouw huis en/of werkplek.

We zijn hartstikke trots op ons merk Zooi en wat we in deze korte tijd al hebben bereikt, maar we zijn nog lang niet klaar en blijven we met heel veel plezier druk bezig met een heleboel nieuwe ideeën. Blijf ons dus in de gaten houden!!

Team Zooi

Stefanie Beekers
Theo Gerrits
Maud Veltmaat
Liza Ammerlaan
Sanne van de Ven
De waardering van zooi.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 148 reviews.