Over ons

Over ons

Een 100% Nederlands merk op het gebied van woonaccessoires, gemaakt van afval, dat is Zooi! Onze producten worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Wij willen op een duurzame manier sfeer creëren bij jou thuis, door middel van ons Nederlands (circulair) geproduceerd interieur design.  Mooie spullen met een verhaal: daar gaat het om! Ben bewust van waar je mee bezig bent op deze planeet, dan draag je een steentje bij. Op kleine schaal, maar toch. Je moet klein beginnen.

Susan Kokke (initiatiefnemer): ‘’Mooie spullen maken van afval, daar word ik blij van. Een mooie woonaccessoire is zelden circulair en circulaire woonaccessoires zijn niet per definitie mooi. Daar brengen wij verandering in.’’

Susan heeft het afgelopen jaar van haar droom werkelijkheid gemaakt. Samen met concept stylist Maud, grafisch vormgever Sanne, adviseur Arnoud, de drie afstudeerders Frederique, Johannie en Stefanie en stagiaire Liza is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van Zooi. Nadat de drie afstudeerders hun diploma hebben opgehaald, zijn de overgebleven creatievelingen doorgegaan met de zoektocht naar nieuwe producten gemaakt van afval.

Team Zooi

Susan Kokke
Stefanie Beekers
Maud Veltmaat
Sanne van de Ven
Theo Gerrits
Arnoud van Spijk

De waardering van zooi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 37 reviews.

Winkelwagen

  • No products in the cart.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren. Klik op de knop 'Accepteren' om akkoord te gaan.