DDW: bloed, zweet en tranen

DDW: bloed, zweet en tranen

Het is helaas alweer even voorbij, de Dutch Design Week 2017! Wat was het een geweldige week. Ontelbaar veel enthousiaste en positieve reacties hebben we in ontvangst mogen nemen. Wow, daar krijg je energie van! De week is echt voorbij gevlogen en de vermoeide voetjes zijn al lang weer vergeten.

Susan is in New York op het moment dat we te horen krijgen dat er nog een mogelijkheid voor ons is bij Yksi Expo. Dus na wat app verkeer is definitief besloten dat we deze geweldige kans niet gaan laten lopen en vanaf dat moment zijn we in de sneltrein gestapt om te zorgen dat we Zooi zo goed mogelijk neer konden zetten tijdens de DDW. Uit alle positieve reacties hebben wij zelf maar de conclusie getrokken dat dit zeker is gelukt!

Zo leuk ook om te zien dat veel mensen ook zelf aan de slag gingen met alle afvalstukjes die we neer hadden gelegd.

Het heeft ons heel veel bloed (iets met het opbouwen van het barmeubel en de vinger van Susan die daar tussen bleef zitten), zweet (alle extra uurtjes die we er in hebben gestoken) en tranen (van het lachen, om alle leuke en knullige dingen) gekost, maar deze zijn het meer dan waard geweest!

Het was echt geweldig om dit samen te hebben mogen doen!

We gaan nu hard aan de slag om de nieuwe producten die we hebben laten zien op de DDW toe te voegen aan ons assortiment en om enkele fysieke verkooppunten te realiseren. Ik hou jullie op de hoogte! Tot snel!

De waardering van zooi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 117 reviews.

Shopping Cart

  • No products in the cart.