“Allerlei dingen zonder orde bij elkaar”

“Allerlei dingen zonder orde bij elkaar”

Het woordenboek definieert zooi als: ‘allerlei dingen zonder orde bij elkaar’. Maar voor ons is zooi iets heel anders. We zien dagelijks zooi in de fabriek. Met zooi bedoelen we dan natuurlijk het restmateriaal dat overblijft . Dat restmateriaal is voor ons Zooi, maar dan positief; ‘’mooie Zooi’’, want hier maken wij onze producten van.

Een ochtend, middag of avond creatief bezig zijn met verschillende onderdelen uit de afvalbakken, is een van onze favoriete bezigheden. Het creatieve team van Zooi ontwerpt op allerlei manieren nieuwe producten. Een voorbeeld is Wim.

Met een hele berg zooi verspreid over een grote tafel, zijn we gaan schuiven en na wat puzzelen is uiteindelijk van 3 onderdelen kandelaar Wim ontstaan.

Nadat de ideeën voor een raket, krokodil en schaakspel niet door de strenge beoordelingscommissie zijn gekomen, heeft Wim de eindstreep wel gehaald. Het is een eenvoudig design, maar juist dat maakt Wim zo leuk!

Ik vind Wim in ieder geval geweldig en heb er al 2 thuis al op de tafel staan! We gaan door met het schuiven en puzzelen met restmaterialen en we  gaan de komende tijd nog veel meer Mooie Zooi bedenken. Mijn definitie van Zooi is sinds kort dus gewoon: Mooi bij elkaar geordende restmaterialen. En als extraatje; hoe leuk is het om Wim en Wim XL tijdens het kerstontbijt, de kerstbrunch, de kerstlunch of het kerstdiner op de kersttafel neer te zetten!

De waardering van zooi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 117 reviews.

Shopping Cart

  • No products in the cart.