Box vol Zooi!

Box vol Zooi!

Wat gaaf! We zitten deze maand in de #littleboxofnovember van Littlebox.!

Littlebox. is een concept waarbij je maandelijks een verrassingsbox met mooie producten voor in huis ontvangt. Zij laten je kennismaken met nieuwe, unieke merken om je huis net dat beetje extra te geven. We hebben bij elkaar gezeten en gebrainstormd welke producten leuk zijn voor in deze box. En we hebben een mooie selectie gemaakt voor deze editie! In de box van november zitten de volgende producten:

Kandelaar Willize en Kandelaar Willize XL. Deze twee kandelaren zijn gemaakt van restmateriaal van een stoel- en een tafelpoot. En samen hebben zij 215 gram restmateriaal een nieuw leven gegeven!

Ook zitten er 4 onderzetters Sjors in de box. Sjors is niet gemaakt van restmateriaal van meubilair, maar van gerecyclede PET-flessen. Je zou het misschien niet zeggen, maar Sjors is dus eigenlijk gemaakt van kunststof, terwijl het voelt als vilt. Deze vier onderzetters bevatten samen 60 gram aan gerecyclede PET-flessen.

De kaarsen, genaamd ‘’Julia’’ worden met de hand gemaakt door cliënt medewerkers van zorgorganisatie Siza. Zij werken op een kaarsenwerkplaats in een leer-werk omgeving. Er is gekozen voor een opvallende kleur, wat een mooi contrast vormt met de andere producten in deze box. Een toffe eyecatcher in jouw huis!

Shop nu met de kortingscode “littlebox@zooi” tot 1 januari 2019 met 10% korting in onze webshop! Vind jij het leuk om volgende maand ook een Littlebox. te ontvangen? Kijk op www.little-box.nl!

De waardering van zooi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 117 reviews.

Shopping Cart

  • No products in the cart.