1 jaar Zooi!

1 jaar Zooi!

Wij zijn jarig!! Zooi bestaat vandaag alweer 1 jaar. Normaal gesproken kijken we graag vooruit, maar dit is ook wel een mooi moment om even trots terug te kijken naar het afgelopen jaar!

Wow! Het is gewoon echt alweer een jaar geleden dat Zooi ‘live’ is gegaan! Precies 1 jaar geleden was de lancering op de Dutch Design Week. 9 dagen lang hebben we met een big smile bij Yksi in Eindhoven ons verhaal mogen vertellen!

Daarna kwamen snel de eerste online bestellingen binnen en kregen we ons eerste fysieke verkooppunt bij LU-ST in Delft. In november zijn we ook heel druk geweest met enkele leuke bestellingen voor kerstgeschenken van diverse bedrijven.

Uiteraard hebben we ook niet stil gezeten op het ontwerpgebied en hebben we enkele nieuwe producten geïntroduceerd, maar ook onze unieke kleur Waste grijs gecreëerd, van restpoeder uit het productieproces. Deze kleur is weer de basis geweest voor het idee om ook van restpoeders, die voor een speciaal project gebruikt zijn, te gaan mengen, om Zooi ‘meer kleur’ te geven. Floris Hovers heeft deze unieke kleuren speciaal voor Zooi samengesteld. Op de ShowUp beurs begin september en in de Beau Monde van oktober hebben we deze kleuren voor het eerst laten zien.

Maar de 2 allermooiste punten die we bereikt hebben het eerste jaar zijn dat we met Zooi al veel meer dan 1.000 kilo restmateriaal hebben kunnen redden uit de afvalbak en dat we naast onszelf ook veel andere mensen hebben getriggerd om beter na te denken over de mogelijkheden van restmateriaal!

Uiteraard hadden we dit alles niet kunnen bereiken zonder jullie interesse, enthousiasme en steun! Wij gaan nu weer vol positieve energie vooruit kijken en zien alweer een heel mooi nieuw jaar aankomen. Er komen leuke nieuwe acties aan en we zitten alweer vol met heel veel leuke nieuwe ideeën! We hopen dat jullie ons blijven volgen en steunen, zodat we ons steentje bij kunnen blijven dragen aan een duurzamere leefomgeving! Op naar nog veel meer jaren vol Zooi!

Groetjes Stefanie & Susan

De waardering van zooi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 117 reviews.

Shopping Cart

  • No products in the cart.