Van studentje naar droombaan!

Van studentje naar droombaan!

Zooi. Wat een fantastisch idee. Toen ik hoorde dat ik hier mijn afstudeerdopdracht voor uit mocht voeren, werd ik reuze enthousiast. Ik volg vaak de laatste trends op het gebied van woonaccessoires en eens per maand wordt er wel een leuke woonaccessoire aan mijn appartement toegevoegd. De afstudeeropdracht: β€˜β€™wat wordt een goede merkidentiteit voor Zooi?’’ paste dus perfect bij mij. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik vooral gekeken naar hoe je als merk een sterke identiteit neer kan zetten. 5 maanden lang onderzoeken, afspraken, teksten schrijven, besprekingen en stress, dat is afstuderen. Maar tot mijn grote trots heb ik sinds 4 maanden de titel Bachelor of Arts in the pocket!

Het afstuderen bij Zooi is niet voor niets geweest, want ik werk sinds juli officieel voor het merk! Content bedenken voor de social media kanalen, het schrijven van blogs en het onderhouden van verschillende contacten horen bij mijn dagelijkse werkzaamheden.

Ik wil jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen van Zooi! Dus jullie zullen de aankomende tijd nog veel meer van Zooi en mij horen!

Groetjes Stefanie

De waardering van zooi.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 117 reviews.

Shopping Cart

  • No products in the cart.