Mijn account

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Retourneren

Het kan voorkomen dat wanneer je het product hebt ontvangen, je van gedachten bent veranderd. In dit geval heb je 14 kalenderdagen de tijd om de bestelling te annuleren. Na de annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product retour te sturen. Het aanmelden van je retour kan via de mail, via telefonisch contact met ons of gebruik modelformulier voor herroeping (PDF).

Vermeld via de mail of telefonisch contact het product, het artikelnummer, het ordernummer en de reden van het retour sturen. Stuur het product na dit contact, op jouw eigen kosten, retour. Retourneren mogelijk wanneer:

  • Het product in de originele verpakking zit
  • Het product niet gebruikt is
  • Het product niet beschadigd is
  • De pakbon van het product mee wordt gestuurd

Wanneer er aan deze voorwaarden is voldaan, en je stuurt het product werkelijk retour, ontvang je het bedrag (exclusief de verzendkosten) dat je hebt betaald binnen 14 dagen terug op je rekening. Enkel de kosten voor retour van je huis naar ons hoofdkantoor zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@zooi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:

Zooi
Nieuweweg 240
6603 BV Wijchen

De waardering van zooi.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 150 reviews.