Mijn account

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bedankt!

Afgelopen oktober is het alweer ruim 3 jaar geleden dat ik het idee over woonaccessoires gemaakt van restmateriaal vertelt heb aan mijn directeur. 2 jaar geleden was het idee een merk geworden en stonden we daar ineens op de Dutch Design week! De afgelopen 2 jaar is Zooi flink gegroeid met nog steeds hetzelfde mooie verhaal. Daarom zit ik nu, toch wel met een brok in mijn keel, te bedenken hoe ik ga vertellen dat Zooi verder gaat zonder mij. Voor de liefde ben ik inmiddels naar Groningen verhuisd en voor Zooi is het, het beste als dit vanuit Wijchen voortgezet wordt, dus daarom mijn keuze om te stoppen bij Zooi.

Deze keuze had ik nooit gemaakt als er niet een super team staat dat Zooi de komende tijd nog meer op de kaart gaat zetten! Stefanie heeft eigenlijk de laatste tijd al steeds meer mijn rol overgenomen en dat zal zij ook blijven doen. Ze blijft daarbij op diverse gebieden ondersteund worden door Maud, Sanne, Liza, Theo en Arnoud.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor hun bijdrage aan Zooi! Door iets te kopen, het verhaal te vertellen, ons te volgen, etc. hebben jullie Zooi mede mogelijk gemaakt! Uiteraard hoop ik dat jullie dit ook blijven doen en dat er nog veel meer mensen het merk leren kennen en gaan omarmen! Ik zal daar vanaf de zijlijn in ieder geval nog mijn best voor blijven doen.

Bedankt dat jullie hebben geholpen om deze droom waar te maken!

Groetjes Susan

De waardering van zooi.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 148 reviews.